Tegelzetbedrijf Lazara

Tegelzetbedrijf Lazara herbergt een schat aan ervaring op het gebied van het zetten van tegels en natuursteen. Het tegelzetbedrijf heeft oog voor detail en gaat alleen voor de beste kwaliteit. Of het nu gaat om tegelwerk in de badkamer, wc, keuken of tegelvloeren, tegelzetbedrijf Lazara heeft op elk gebied specialisten om zo iedere opdracht tot een succes te maken.

Eigenaar Ramon Lazara is al sinds 1982 werkzaam in de bouw. Hij begon als bedrijfs vloerlegger, en heeft zich ontwikkeld door de jaren heen tot specialist op het gebied van betegelen en het inrichten. Doordat Lazara alle facetten van de bouw kent, is hij in staat een verbouwing van bijvoorbeeld een badkamer tot in de puntjes te plannen en uit te voeren.

Particulier

Het tegelzetbedrijf uit Lelystad werkt voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Tegelzetbedrijf Lazara denkt als volwaardig sparringpartner graag met u mee om tot de beste opstellingen en oplossingen te komen voor uw badkamer, wc, keuken of vloer. Geen standaard afmeting qua badkamer of wc of is er sprake van specifieke wensen? Geen probleem, tegelzetbedrijf Lazara levert ook maatwerk.

Planning

Tegelzetbedrijf Lazara plant alle werkzaamheden rondom het betegelen van uw badkamer, wc, keuken of vloer aansluitend in. Van het afplakken en slopen tot en met het afkitten; Tegelzetbedrijf Lazara zorgt ervoor dat alles snel, maar bovenal precies gebeurt.

Aannemers

Als aannemer kunt u een opdracht aan ons voorleggen, en in overleg zullen wij of het nou gaat om een standaard badkamer of een luxe badkamer. Op de juiste manier uitvoeren.

Werkgebied

Tegelzetbedrijf Lazara is voor zowel de particuliere markt als zakelijk, hoofdzakelijk werkzaam in Flevoland en noordoostpolder. Wij staan verder open voor specifieke wensen buiten ons werkgebied. Heeft u dergelijke wens? Neem dan contact met ons op.